به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، مرحله داوری و اختتامیه «رویداد نسل سلیمانیها» با حضور اساتید دانشگاه و فرهیختگان در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.
«رویداد نسل سلیمانیها» با هدف شناسایی و گردآوری ایده های نو درزمینه الگوسازی سردار دلها،شهید حاج قاسم سلیمانی بعنوان الگو و قهرمان ملی از اواخر آذر ماه سال جاری توسط کارگروه همگرام کودک برگزار گردید که امروز نفرات اول تا سوم آن مشخص شدند.
در این رویداد فرهنگی تعداد ۶۰ ایده به دبیرخانه ارسال که پس از غربالگری اولیه آنها،تعداد ۱۵ ایده به مرحله نهایی داوری و در نهایت امروز ۸ ایده به رقابت گذاشته و سه ایده برتر این رویداد انتخاب و معرفی گردیدند.
ایده برگزیده اول،کتاب فرزند پروری،اثر خانم ها فصیح و خوشنویس،ایده برگزیده دوم،کتاب مسئله محور اثر آقای خاتمی و ایده برگزیده سوم،ایده سناریو اردو اثر آقای پیروان بود.
شرکت کنندگان این رویداد آثار خود را در چهار قالب محتوای چندرسانهای، طراحی بازی، محتوای آموزشی تربیتی و محصولات کودکانه ارسال کردند.
یکی از اهداف «رویداد نسل سلیمانی ها» حمایت های مادی و معنوی از ایده های نو در زمینه الگوسازی این قهرمان ملی به شمار می رود.